Menu
Your Cart

Himalaya Everday Super Lüx 73404

Himalaya Everday Super Lüx 73404
Himalaya Everday Super Lüx 73404
Himalaya Everday Super Lüx 73404
Himalaya Everday Super Lüx 73404
Himalaya Everday Super Lüx 73404

%100 Anti-Pilling Akrilik özelliğine sahip olup, OEKO-TEX Confıdence In Textıles Standartlarına göre üretilmiştir. Himalaya Everyday Anti-Pilling Akrilik, normal örgü iplerine göre daha canlı renklere sahip olup, daha yumuşak bir ipeksi dokuya sahiptir. Himalaya Everyday Anti-Pilling Akrilik özelliği aynı zamanda cilde zarar vermez ve sağlığa olumsuz etki eden hiçbir kimyasalı barındırmaz, Himalaya Everyday Bebe Lux ile ördüğünüz ürünler 30 derecede makinada yıkanabilir ve kurutulabilir aynı zamanda her yıkamadan sonra ilk günki gibi canlı ve yeni kalmaktadır. Ördüğünüz ürünlerde daha az tüylenme olur.Giyim ve yıkama esnasında oluşabilecek hav tüylülüğe daha dayanıklı ürünleriniz olur.Diğer akrilik elyaflara göre daha dayanıklı olduğundan ürünlerinizde kullandıkça oluşan yıpranmalar daha az olur.Bu da ürününüzün daima yeni örülmüş gibi kalmasını sağlar.Anti-Pilling elyafı Türkiye de ve Dünyada Everyday markasına özeldir.

Yorum Yap

Lütfen yorum yazmak için oturum açın ya da kayıt olun.

TELEFONLA BİLGİ ALMAK İÇİN ARAYINIZ

0545 193 92 55

Pazar Mahallesi, Hastane Sk. No:4

Ürünlerimiz firmaların tescilli markalarıdır. Firmamız Himalaya ürünlerinin Samsun bayisidir. Ürün fotoğrafları firmalaların kendi çekimleri olup görüldüğü gibidir.

Kod numaraları ve ürün isimleri üretici firmaların kendi websitelerinden eklenmektedir.

Sipariş verdiğiniz ürünler aynı gün kargoya hazırlanmaktadır. Cumartesi öğleden sonra ve pazar günleri kargo işlemi yapılmamaktadır.

Fiziki mağazamız pazar günleride dahil olmak üzere akşam saat 7 ye kadar açıktır. Web mağazamız sürekli online olarak hizmettedir.

Samsun şehir içi ve Atakul ilçesine 50 TL üzeri siparişleriniz aynı gün teslim edilmektedir


43,00 ₺
  • Stok: Stoklarımızda
  • Model: 73404
Etiketler: Himalaya , Everday , Super , Lüx , 73404